Workshop “Opschalen van waterstoftechnologieën” 16 maart

Inspirerende tijden op de Energy Transition Campus in Amsterdam!  (ETCA) In het kader van de energietransitie starten wij met themaweken om kennis en ervaringen onderling te delen. In maart trappen we af met het thema; Waterstof. Dan kan het natuurlijk niet anders dan dat IPSS Engineering daar een bijdrage aan levert!  Samen met de members binnen het ETCA organiseren we zogenaamde lunch and learn’s en workshops om de uitdagingen in waterstofproductie en toepassingen te verkennen. Verschillende waterstofoplossingen worden besproken en mogelijkheden om samen te werken worden verkend.

IPSS Engineering organiseert donderdag 16 maart van 10.00 tot 12.00 uur een workshop omtrent de “Uitdagingen bij het opschalen van waterstoftechnologieën”. Deze workshop wordt begeleidt door Rajeev Gade | Projectmanager van IPSS Engineering.

Ben je momenteel bezig met waterstofproductie en/of toepassingen in je werk? Sta je open voor co-innovatie en ben je geïnteresseerd in deelname aan onze workshop?  We hebben nog een paar stoelen over dus als je geïnteresseerd bent neem dat contact op met Gerrit Gerritsen | Directeur IPSS Enginering | T; 06 30 555 128 of M: ggerritsen@ipss.nl om je aan te melden.

We heten je van harte welkom op het ETCA!