Trots op innovatie en samenwerking bij ETCA in Amsterdam

AMSTERDAM – Met grote trots kondigden wij aan dat wij als eerste lid van het ETCA (Energy Transition Campus Amsterdam) onderdeel zijn van een innovatieve werkomgeving die zich inzet voor het oplossen van de grootste energie-uitdagingen ter wereld. Sinds die tijd zijn velen ons voorbeeld gelukkig gevolgd en dat verdient een update. Ons doel is duidelijk: door samenwerking, ontwikkeling van technologie en innovatie willen we op één enkele campus bijdragen aan een duurzamere toekomst.

We hebben toegang tot expertise in systeemintegratie en digitalisering, zodat een omgeving wordt gecreëerd dat leiderschap in de energietransitie en innovatief denken bevordert. Hier komen creatieve geesten samen om de grote energie-uitdagingen aan te pakken.

Het ETCA biedt toegang tot geavanceerde laboratoriumfaciliteiten, gedeelde middelen, datacentra en moderne kantoorruimtes. Dit stelt ons in staat om technologieën op te schalen en hun marktintroductie te versnellen.

Gelegen in het hart van Amsterdam, met makkelijke toegang tot de rest van de wereld, is de campus een bruisend en florerend Co2 neutraal gebouw. Een schitterende locatie aan het water, met voorzieningen zoals een fitnessruimte en recreatie, biedt The Valley een inspirerende en fijne plek om te werken en de samenwerking op te zoeken.

Onze industriële partners, waaronder Shell, diverse Nederlandse en Europese programma’s zoals het Groeifonds en Invest-NL, ondersteunen ons bij technologie commercialisatie, netwerkvorming en samenwerking.

Wij zijn daarom nog steeds trots om onderdeel te zijn van het ETCA en kijken ernaar uit om samen met onze partners de toekomst van energie te transformeren!