Junior E&I Engineer

“Ben jij een Junior E&I Engineer en op zoek naar een toffe werkgever die jou de ruimte biedt om jezelf binnen de wereld van procestechniek te ontwikkelen? Onze collega’s heten je van harte welkom om kennis te maken met IPSS Engineering!

Wat ga je doen?

Als Junior E&I Engineer vervaardig je “as built” en tekeningen betreffende het vakgebied elektrotechniek en instrumentatie (E&I). De te verwerken gegevens of geconstateerde afwijkingen in de documentatie -ook wel “open findings” of B-punten genoemd-, worden doorgaans opgegeven door het periodieke inspectie team. Op betreffende vakgebied E&I, verwerk je de as built documenten en na akkoord van de inspecteur meld je deze af van de RAMS order.

Andere werkzaamheden die tot jouw verantwoordelijkheid horen;

 • Het deels beoordelen van de meest recente uitvoeringsgegevens op tekeningen bij de research installaties en bijhouden van wijzigingen en documentenlijsten in het elektronisch archief tekeningvoorschriften;
 • Uitwerken van revisie, rood/blauw pakketten van een elektrotechnische installatie, E-kast en elektrisch deel van experimentele installaties;
 • Tekenen in Autocad en Eplan;
 • Document archivering in Meridian;
 • Melden van onveilige situaties en incidenten.

In deze rol rapporteer je aan de teamcoördinator engineering.

Wij bieden

 • Een salaris van €2200 tot €3200 per maand op basis van 40 uur. Dit is helemaal afhankelijk van je leeftijd, werkervaring, achtergrond en opleiding. Ben je senior en denk jij meer in je mars te hebben? Voel je welkom zodat wij het gesprek aan kunnen gaan. Wij zijn als altijd nieuwsgierig!
 • Werkuren zijn in overleg. We hanteren een 40- urige werkweek, maar parttime behoort zeker tot de mogelijkheden;
 • Een vakantie-uitkering van 8% van het jaarsalaris;
 • 25 vakantiedagen op basis van een 40- urige werkweek;
 • Een gezonde werk-privé balans én werkplezier zijn van belang, daarom geven wij jou naar rato 5 vitaliteitsdagen, vrij wanneer je wilt;
 • Persoonlijk arbeidsvoorwaarden pakket samengesteld uit bijvoorbeeld reiskosten, studiekosten voor functie gerelateerde opleidingen, ouderschapsverlof, een collectieve pensioenvoorziening, leaseauto en telefoon;
 • Een prettige en collegiale werksfeer. Wij organiseren regelmatig uitjes met het team of plannen werkoverleggen in tijdens een gezamenlijke lunch. Wel zo gezellig!
 • Tot slot een bruisende werkomgeving. Onze kantoren bevinden zich op de campussen van de WUR en het ETCA. Dynamische en inspirerende locaties waar kennisdeling en innovatie volop worden gefaciliteerd. Wil jij soms liever thuiswerken? Ook dat kan in overleg.

Wat vragen we van jou?

 • Je beschikt over minimaal MBO werk en denk niveau;
 • Je hebt kennis van Autocad en ervaring met EPLAN;
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • In bezit van geldig NEN3140 certificaat.

 

Waar ga je werken? 

De energietransitie dwingt ons om energie uitdagingen op te lossen. De aanpak van klimaatverandering vereist o.a. grote veranderingen van energiesystemen en efficiënt gebruik van grondstoffen. Dat vraagt om een nauwe samenwerking van slimme vernieuwers en bedrijven.  IPSS Engineering is er daar één van, een multidisciplinair engineeringbureau gespecialiseerd in engineering, opschaling en constructie van biobased, lab-, pilot- en procesinstallaties.

Ons team bestaat uit nieuwsgierige professionals; proces-, mechanical- , E&I-, en automation engineers. Door gebruik te maken van ieders specifieke expertise vergroten wij het innoverende vermogen van het team.  Dat leidt tot duurzame veilige en efficiënte oplossingen.  Die diversiteit binnen het team maakt het werken leuk en uitdagend. Kom jij ergens niet uit? Dan is er altijd een collega op wie je kunt terugvallen.

Meer weten?

Wij staan altijd open voor een kennismaking, dus voel je vrij contact op te nemen. Nieuwsgierig geworden? Gerrit Gerritsen, directeur IPSS Engineering  vertelt je meer. T:  06 305 55 128 of mail naar: ggeritsen@ipss.nl.

Procedure 

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern gepubliceerd.  Zodra jij reageert nemen wij zo spoedig mogelijk binnen 3 werkdagen contact met jou op.

Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

 

Solliciteren

  Upload hieronder je CV

  Upload hieronder je motivatiebrief of gebruik het tekst veld eronder.