Werken bij IPSS

Onze medewerkers maken het verschil. IPSS weet als geen ander hoe belangrijk het is om op ieder project de juiste mensen in te zetten, of dat nou voor een eigen project is of voor een project bij een opdrachtgever.

 IPSS opereert in de chemie en bio-based economy en dan voornamelijk op het vlak van Research & Development. Dit maakt het werken als engineer bij IPSS uitdagend en afwisselend. Als medewerker van IPSS krijg je ruimte om te ontwikkelen en te groeien, zowel professioneel als persoonlijk. IPSS werkt in de vakdisciplines Process-, Mechanical-, Electrical & Instrumentation en Automation engineering. Wij zijn er van overtuigd dat mensen alleen optimaal kunnen presteren vanuit persoonlijk welzijn. Dat betekent dat er naar je geluisterd wordt, je zelf richting kunt geven aan jouw inzet, je deel uitmaakt van een netwerk van professionals en dat we gezamenlijk voor de lange termijn kiezen. Een team vorm je samen.

IPSS heeft ambitie. Vanwege de toenemende vraag naar het Turn-Key opleveren van projecten, zijn wij op zoek naar engineers die niet alleen willen leren van collega’s in andere vakdisciplines maar ook open staan om een project bij de constructie en ingebruikname te begeleiden. Wij bieden medewerkers een boeiende en dynamische werkomgeving en breiden onze activiteiten nu en in komende jaren ook nog eens uit. Wij doen wat wij zeggen. Wil jij onderdeel uit maken van een team van professionals waar jij tot je recht komt?

Wie zoeken wij

Wij zoeken ambitieuze technici. De engineer die enthousiast wordt van een uitdaging, die het lef heeft om nieuwe richtingen te zoeken en vinden, zich goed voelt op kantoor, bij de klant en zich wil ontwikkelen.


Wat bieden wij

Uiteraard bieden wij een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en voldoende doorgroeimogelijkheden. Boeiend wordt het omdat je onderdeel uitmaakt van een netwerk van engineers, die kennis hebben van de markt en van het vak. Je hebt tijd om van gedachten te wisselen, te sparren en om je bij te scholen. Je krijgt de ruimte om mee te beslissen over jouw inzet, wil je bij een klant aan het werk of vind je het prettiger om bij IPSS aan het werk te zijn.


Onze vacatures

Ben jij geïnteresseerd in groei en ontwikkeling? Zowel van jou als van IPSS? Reageer dan op een van de huidige vacatures. Ook als er nu geen passende vacature is en IPSS, de collega’s en werkomgeving spreken je aan dan nodigen wij je uit om te reageren. Wij zijn, net als de dynamische markt waarin wij opereren, voortdurend in ontwikkeling!

Technische realisatie: Welnet Automatisering en Webdevelopment | Webdesign: Interface Communicatie B.V.