Visie & Missie

Visie

“De visie van IPSS BV is de beste en bekendste Turn-Key engineering dienstverlener voor de Research & Development branche, zowel in de bio-based als chemische industrie in Nederland te zijn”

IPSS BV streeft ernaar om de beste en bekendste engineering dienstverlener in Nederland te zijn. Dit betekent dat de naamsbekendheid en haar marktaandeel vergroot moet worden, waarbij het leveren van hoogwaardige gekwalificeerde dienstverlening het belangrijkste “speerpunt” blijft.

Dit doen we door het neerzetten van een bekend merk:
IPSS BV gaat een bekend merk neerzetten door actief in haar markt aanwezig te zijn door middel van;
• het uitbreiden van haar vestigingennetwerk;
• benaderen van veel (nieuwe) klanten;
• reclame, advertenties en artikelen plaatsen in bekende (vak)bladen.

Om de beste en bekendste engineeringsdienstverlener te zijn is het belangrijk dat IPSS BV dezelfde taal spreekt als haar opdrachtgevers, vandaar dat de werknemers allemaal een technische achtergrond hebben, minimaal op HBO en TU niveau.
Duidelijkheid staat in de dienstverlening voorop, opdrachtgevers mogen een duidelijk ja of nee verwachten op hun vragen. Afspraken worden nagekomen en omtrent onze dienstverlening hebben wij geen geheimen. Deze duidelijkheid en openheid vormen de basis voor een succesvolle zakelijke relatie; een relatie die rendeert en voordeel biedt aan alle betrokken partijen.
. 


Missie

De missie is datgene wat IPSS BV wil uitdragen naar buiten toe. De missie van IPSS BV kan als volgt worden geformuleerd:

“IPSS BV streeft ernaar een bijdrage te leveren aan het succes van onze klanten in de Research & Development branche, zowel in de bio-based als chemische industrie door middel van het leveren van kwalitatief hoogwaardige engineering oplossingen”

Om een goede werkgever te zijn stimuleert IPSS BV persoonlijke ambities van medewerkers door ze te laten denken in vrijheden en verantwoordelijkheden. Iedere medewerker wordt de vrijheid gegeven om een balans te vinden in het optimaal succesvol zijn. IPSS BV is er van overtuigd dat als medewerkers hun ambities kunnen verwezenlijken, zij gemotiveerd zijn en plezier hebben in hun werk en dit goed zullen uitvoeren. Dit zorgt weer voor tevreden opdrachtgevers, waardoor IPSS BV haar rol als dienstverlener kan verwezenlijken.

IPSS is dé partner in de realisatie van hoogwaardige technische engineeringsprojecten, van ontwerp tot en met constructie. Wij zijn van mening dat dit alleen mogelijk is door de inzet van de juiste mensen op de juiste plaats, voor onze opdrachtgevers en IPSS Engineering.


Onze USP’s

  • Betrouwbaar en betrokken
  • Deskundig en intelligent
  • Communicatief en flexibel
  • Transparant
  • Oplossing- en toekomstgericht

Veiligheid boven alles!

Gerrit-GerritsenEen resultaatgerichte aanpak mag nooit ten koste gaan van veiligheid. Bij IPSS Engineering staat veiligheid voor werknemers, milieu en de procesinstallatie voorop. Wij inventariseren, indien technische documentatie ontbreekt, de milieuaspecten en leggen de risico’s vast tijdens bijvoorbeeld een stof of gasexplosie. Dit doen wij d.m.v. HAZOP studies, LOPA studies en SIL classificatie. Met de ontstane risicoanalyse kunt u doeltreffend organisatorische maatregelen nemen ten aanzien van veilig opereren rondom uw procesinstallatie. Het evalueren van de huidige plant ten aanzien van de vigerende wet- en regelgeving is een taak die zorgvuldig door ons wordt uitgevoerd, getoetst en vastgelegd.

Uiteraard zijn al onze medewerkers VCA gecertificeerd en voorzien van Persoonlijke Bescherming Middelen (PBM).

Technische realisatie: Welnet Automatisering en Webdevelopment | Webdesign: Interface Communicatie B.V.