Samenwerkingspartners

Qing Mechatronics

QING Mechatronics, onderdeel van de QING Groep gevestigd in Arnhem, houdt zich bezig met de engineering, industriële automatisering en realisatie van projecten. QING Mechatronics ondersteunt IPSS Engineering bij de constructie van complexe procesinstallaties voor de food-, pharma- en de olie en gas industrie. Op deze manier kan IPSS voor haar opdrachtgevers projecten volledig turn-key uitvoeren en opleveren. IPSS combineert haar eigen specialistische kennis op het gebied van proces technologie en proces ontwerp met de knowhow van QING Mechatronics waar het gaat om het construeren van lab-, pilot- en productie installaties.

Qing_mechatronics

WUR

De onderzoeksinstituten van Wageningen UR doen toepassingsgericht- en praktijkonderzoek. Zij werken in opdracht van de overheid, het bedrijfsleven en non-profitorganisaties. Onderzoek wordt vaak verricht in een samenwerkingsverband van meerdere onderzoeksinstituten en met externe Nederlandse of internationale kennispartners. IPSS is een van die Nederlandse kennispartners.

Logo WUR

StartLife

StartLife is het loket voor startende ondernemers in de sector Agro, Food en Leefomgeving. Startlife schakelt IPSS in als preferred supplier in het kader van kennisvalorisatie. Dit betekent dat IPSS ondersteuning biedt in de bekendheid en exposure van de activiteiten van Startlife als het gaat om duurzaam ondernemen. Daarnaast begeleidt IPSS Startlife bij innovatieve en duurzame technologische vraagstukken op het gebied van procesinstallaties.

StartLife logo trans (2)

Cofely

Cofely is de grootste technische dienstverlener van Nederland. Ze maken gebruik van innovatieve concepten en integrale en duurzame oplossingen. Efficiënte en effectieve toepassingen in technologieën verbinden zij met vakkennis in financiële, proces- en beheersmatige aspecten van het werk dat ze uitvoeren. Of dat nu gaat over nieuwbouw, onderhoud en beheer, facility management of on- en offshore constructies en services. Voor zowel on- als offshore projecten levert IPSS Engineering op permanente en op projectbasis diverse medewerkers van MBO tot Universitair niveau. Daarnaast heeft IPSS Engineering Amsterdam een samenwerkingsovereenkomst met Cofely West Nederland BV voor de uitvoering van engineeringsprojecten voor Shell Global Solutions Projects & Technology  te Amsterdam.

cofely

Technische realisatie: Welnet Automatisering en Webdevelopment | Webdesign: Interface Communicatie B.V.