Opdrachtgevers

Zeton

Zeton is een ontwerper en bouwer van innovatieve labschaal systemen, pilot plants, demonstratie-installaties en kleine modulaire commerciële plants. Zeton opereert vanuit Burlington (Canada) en Enschede (Nederland) en heeft met succes meer dan 700 projecten afgerond in 35 landen, verspreid over zes continenten. IPSS Engineering ondersteunt Zeton met structurele personeelsvraagstukken op het gebied van Engineering.

Logo Zeton

Tebodin

Tebodin is een internationaal opererend advies- en ingenieursbureau. De kracht van Tebodin is de integratie van consultancy en engineering, aangevuld met projectmanagement, procurement en constructiemanagement voor zowel grote als kleine projecten.

Logo Tebodin

Linde Gas Benelux

Linde Gas Benelux produceert industriële gassen voor diverse toepassingen in metallurgische processen, in de chemische industrie, de levensmiddelensector, voor milieubescherming, bij de productie van glas en elektronica, in de bouw en de farmaceutische industrie en bij onderzoek en productontwikkeling. In Nederland vindt de productie plaats in de luchtsplitsingsfabrieken in Rotterdam en IJmuiden. IPSS  heeft een raamovereenkomst met Linde voor het leveren van hoogwaardige Procesoperators ter ondersteuning van deze processen.

Logo Linde

VTTI

VTTI exploiteert een netwerk van bulk logistieke middelen over de hele wereld. Zij doen dit op een wijze die veilige, milieuvriendelijke en commercieel voordeel voor hun klanten en aandeelhouders.

Zij voldoen aan alle lokale wetgeving maar voldoen ook aan de hoogste internationale normen van de industrie. VTTI is 50% eigendom van de Vitol Fractie, het internationale energie handel groep, en 50% door MISC Berhad van Maleisië.

187851_168213156598925_323038356_n

Johnson Controls

Johnson Controls is een wereldwijd vooraanstaand technologisch bedrijf met klanten in meer dan 150 landen.

Hun 170.000 werknemers zorgen voor producten, diensten en oplossingen van hoge kwaliteit voor optimale energiebesparing en operationele efficiëntie voor gebouwen, zuurlood auto-accu’s en geavanceerde accu’s voor hybride en elektrische voertuigen en interieursystemen voor auto’s.
De toewijding aan duurzaamheid begon bij de oprichting in 1885 toen de eerste elektrische kamerthermostaat werd uitgevonden.

johnson

Abbott Nederland

Abbott is een internationaal, breed georiënteerd healthcare bedrijf, dat zich richt op het ontdekken, ontwikkelen, produceren en verkopen van farmaceutische en medische producten. Deze medische producten bestaan uit diagnostische middelen, medische apparatuur en voedingsproducten.

Meer dan 120 jaar werken de mensen bij Abbott aan nieuwe technologieën en behandelingen om zo de medische wetenschap verder te brengen en mensen te helpen om hun gezondheid te verbeteren. Abbott heeft bijna 90.000 mensen in dienst en verkoopt haar producten in meer dan 130 landen.

abbott

Bronswerk Heat Transfer

Bronswerk Heat Transfer houdt zich bezig met het bieden van de beste oplossing voor warmtewisseling en fluid-flow systemen.

De uitdagingen die door de klant worden voorgelegd, worden vertaald in duurzame, energiezuinige en innovatieve oplossingen van de hoogst mogelijke kwaliteit door de installaties thermodynamisch, mechanisch en economisch te optimaliseren.

bronswerk

Shell

Als een van de meest toonaangevende energiebedrijven ter wereld speelt Shell een sleutelrol in de energievoorziening en helpt zij om op economisch, maatschappelijk en milieutechnisch verantwoorde wijze in de groeiende energiebehoefte van de wereld te voorzien.

In Nederland heeft Shell ruim 10.000 mensen in dienst en houdt zich bezig met de opsporing en winning van aardgas en aardolie, de verwerking van aardolie tot brandstoffen en petrochemische producten en de marketing van deze producten.

shell

Cofely GDF Suez

Cofely is de grootste technische dienstverlener van Nederland. Ze maken gebruik van innovatieve concepten en integrale en duurzame oplossingen. Efficiënte en effectieve toepassingen in technologieën verbinden zij met vakkennis in financiële, proces- en beheersmatige aspecten van het werk dat ze uitvoeren. Of dat nu gaat over nieuwbouw, onderhoud en beheer, facility management of on- en offshore constructies en services. Voor zowel on- als offshore projecten levert IPSS Engineering op permanente en op projectbasis diverse medewerkers van MBO tot Universitair niveau. Daarnaast heeft IPSS Engineering Amsterdam een samenwerkingsovereenkomst met Cofely West Nederland BV voor de uitvoering van engineeringsprojecten voor Shell Global Solutions Projects & Technology  te Amsterdam.

cofely

Frames

Sinds 1983 ontwerpt en bouwt Frames technologisch geavanceerde hoge kwaliteits proces- en controlesystemen voor de internationale upstream olie & gas industrie. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerp, productie, levering, installatie en inbedrijfstelling van complete systemen voor olie & gasreiniging, scheiding, warmte uitwisseling, flow control en bescherming en breiden ze hun technologieën voortdurend uit.

Frames is particulier eigendom met het hoofdkantoor in Nederland en kantoren wereldwijd om beter tegemoet te komen aan de behoeften van de lokale klant. De bedrijfsmissie is het inspireren, uitdagen en binden van klanten, leveranciers en werknemers in de wereldwijde energiesector.

frames

Coatex

Met meer dan 40 jaar ervaring is Coatex een van werelds toonaangevende producenten van Rheologische additieven voor waterige formuleringen.
Deze hoge prestaties additieven worden gebruikt over de hele wereld in een breed scala aan toepassingen, waaronder minerale verwerking, papier, verf en andere industriële specialiteiten.

Het succes van Coatex vloeit voort uit haar continue onderzoeksinspanningen. Het bedrijf biedt een scala aan standaard en op maat gemaakte formules. Talrijke octrooien beschermen de exclusieve innovaties.
De reologische expertise van Coatex speelt een belangrijke rol bij het formuleren van high-performance en milieuvriendelijke polymeren.

logo_coatex

Rubia

Rubia Natural Colours produceert natuurlijke kleurstoffen uit een hernieuwbare, natuurlijke bron. Rubia Natural Colours  is marktleider in de markt voor natural colouring van garen, textiel, leer, papier en cosmetica. De CO2-footprint van Rubia Natural Colours is positief en de Product Life Cycle van Rubia is C2C.

Logo Rubia

Climax Molybdenum

Climax molybdeen Co., een dochteronderneming van Freeport McMoRan koper & Gold Inc., is werelds toonaangevende producent van molybdeen en leverancier. Climax is in 1916 opgericht en de wereldwijde activiteiten omvatten zowel primaire als bijproducten van molybdeen mijnen. Geïntegreerde wereldwijde activiteiten en lokale klantenservice bieden onze wereldwijde partners de meest betrouwbare levering en hoogste kwaliteit molybdeen en renium producten.

ClimaxMolybdenum

Technische realisatie: Welnet Automatisering en Webdevelopment | Webdesign: Interface Communicatie B.V.