Aan het woord

Maria Arias – Lead Process Engineer

Maria Arias 1

“Sinds ik bij IPSS werk, heb ik veel ervaring opgedaan binnen mijn werkgebied als process designer. Ik heb de tijd gekregen om mij te ontwikkelen tot een zelfstandige engineer die de projecten volledig kan begeleiden. Vooral de nauwe samenwerking tussen de verschillende disciplines maakt het werk voor mij uitdagend.

Het team van IPSS is hecht en dat is goed te merken in de samenwerking. Iedereen (onder)steunt elkaar waar nodig. Er wordt hard gewerkt, maar er is altijd ruimte voor ontspanning of een grap. Mede daardoor is het mogelijk binnen de planning een hoge kwaliteit af te leveren aan onze klanten. Ook vormen we graag een team met onze klant om zo tot een optimaal resultaat te komen. Communicatie is de sleutel tot ons succes!”

 

Kelvin Hendrie – Lead Mechanical Engineer

 

De kern van succes ligt aan een aantal factoren, bij IPSS heb ik al deze ingrediënten gevonden. De combinatie van hard werken, informele sfeer, de vrijheid tot zelfontplooiing, leuke collega’s en de ruimte om te bewegen, hebben ertoe geleid dat ik geheel tot mijn recht kom. Door de aard van onze klanten zijn wij betrokken bij de nieuwste ontwikkelingen in techniek. Een betrokken rol waar iedere engineer van droomt. Het bedenken van iets nieuws om aan de wensen van de klant te voldoen zorgt voor grote diversiteit in de werkzaamheden die verricht moeten worden.

De samenwerking tussen collega’s is uitstekend te noemen, mede doordat iedereen binnen IPSS tot een bepaalde hoogte multidisciplinair is. We springen elkaar bij wanneer dit nodig is. Transparantie, kwaliteit, snelheid (zonder verlies van kwaliteit) en een goede verhouding met de opdrachtgevers is waar IPSS voor staat. Daar sta ik achter.”

 

Rolly Portier – Lead E&I Engineer

Rolly Portier

“Gedurende de tijd heb ik IPSS zien ontwikkelen naar een professioneel en flexibele dienstverlener. We werken in kleine en hechte teams samen waardoor we snel kunnen schakelen en met de klant kunnen meedenken. Deze klantgerichtheid vinden we erg belangrijk bij IPSS, er heerst dan ook een echte ‘can-do’ mentaliteit.

Bij IPSS is de sfeer erg goed en ontspannen. De mensen zijn betrokken en mede daardoor kunnen we onze klanten goed bedienen. Er heerst dan ook geen 9 tot 5 mentaliteit. Ook ondernemen we regelmatig iets met het hele team wat de samenwerking versterkt. Door de werksfeer en de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling is IPSS voor mij de ideale werkplek.”

 

 

Technische realisatie: Welnet Automatisering en Webdevelopment | Webdesign: Interface Communicatie B.V.